Monday, July 5, 2010

Tupperware 1 July - 14 August 2010

Posted by liaon9shop at 9:31 AM 0 comments Links to this post





Raya da nak mai dah…Puase da ganti?ahaks!..nak raya ni kuih raya menjadi satu kemestian setiap kali raya kan kan kan..tak kirala tradisional ke moden ke..yang penting kuih raya..Bersempena keluaran Tupperware kali ini pun pasal raya jugak..Jom kita tengok model dan promosi dari Tupperware kali ni..



Model A365-Salam Ramadan set
Ini adalah set lunch yang istimewa untuk keluaran Ramadan kali ni..Beg yang santeeek color hijau fuh memang menaikkan lagi la semangat nak raye ni..

Model 68043 – Set One Touch Canister
Kali ini special punye canister sebab ada design kat luar dia..selalunye plain je kan..cepat-cepat dapatkan canister ni memang berbaloi-baloi..memang biskut kita takkkan masuk angin punyelah sebab canister ini memng kedap udara..nak tutup pun senang,Cuma tekan kat tengah jek..



Aidilfitri Cake Gift Set
Haa…bila hari raya selalu kita bertukar-tukar juadah sesame jiran..tu dulu-dulu la masa kat kampong..tapi sekarang ni lia jarang tengok adat tu di kekalkan..orang dulu-dulu pakai pinggan jek..sekarang ni susah ler nak pakai pinggan kalau nak pegi jauh-jauh tu kan..mane tau nak pegi umah sedare mare ke..umah bakal mak mentua ke..ahaks! haa Oleh itu! Tupperware kasi anda special gift set siap dengan cake sekali.Telah dijamin halal oleh Halal Malaysia..jadi tidak perlu ragu-ragu dan was-was lagi nak bagi mak mentua makan..

Model 66012-Zen Medium Round
Ini pun boleh kita
























Wednesday, June 16, 2010

Katalog terbaru dari TUPPERWARE!!!

Posted by liaon9shop at 8:53 AM 1 comments Links to this post
Hai Alls!!! kali ni lia update katalog Tupperware untuk 17 May - 30 June 2010. Kali ni the offer focus pada freezer mate. Selalunye kita beli barang dari pasar kita campak jek kat dalam freezer kan. So dengan ada freezermate ni peti ais kita akan jadi organize. senang ler nak cari barang bila nak masak. sebabnye set ni transparent jadi kita leh nampak barang kat dalam..takdela bile nak masak nak kena punggah sume barang..ok kay kay kay banyak sangat lia membebel ni.Tempahan boleh dibuat pada lia pada jangkamasa katalog ini berlangsung. email pada lia yang mana berkenan, masukkan duit dalam akaun lia dan lia akan hantar barang pada Uols! Kalau sekiranya barang yang di minta da habis stok lia akan maklumkan kepada uols yeee..okla tengok tengok la katalog ni ye mana tau ada yang berkenan...




















Salam sayang..muah muah muah!
Lia

katalog 17 May - 30 June 2010 - Part 2

Posted by liaon9shop at 8:44 AM 0 comments Links to this post





katalog 17 May - 30 June 2010 - Part 1

Posted by liaon9shop at 8:30 AM 0 comments Links to this post




Wednesday, May 12, 2010

badminton Piala Thomas dan Piala Uber

Posted by liaon9shop at 6:26 AM 0 comments Links to this post
Rasa-rasanya sape yang menang? rasa-rasa malaysia boleh menang tak?

Alahai sorry tak sempat lia nak update perkembangan terkini blog lia ni..tengah asyik memberi sokongan kat malaysia main badminton ni.. penat lia and hubby jerit... alahai Malaysia..come on Malaysia Boleh! buat masa ni lia tengah tight dengan family and urusan kerja yang akan habis lagi 2 hari lagi yeay! tak sabar rasanya..pasni lia akan update busana-busana terkini dan juga nantikan kemuculan produk baru yang pastinya sesuwaiiii untuk kaum wanita bertudung.. :)

tungguuuuu........

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD

Posted by liaon9shop at 5:32 AM 0 comments Links to this post

























Huyoooo dapat award!!!!Thank you thank you..tak sangka blog ini jadi blog tercantik, siap dapat award lagi.. terima kasih la kepada
Choc4fun blog yang memberikan award ni kepada lia..sungguh terharu..sob sob sob...nanti lia kasi cantiks lagi..

Dah dapat award kena buat keje laks.. Whoever yang dapat award ni kena:

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda)

2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut

3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award


Kat bawah ni blog yang lia selalu tengok buat masa ni..

1. choc4fun - Boleh belajar, order chocolate yang best kat sini
2. Butik En2es - boleh beli baju kebaya cantik cantik!
3. E-Nina - tudung2 menarik!
4. Ummi store - kain kain cantik cantik!

Tuesday, April 13, 2010

KOLEKSI MAXI DRESS

Posted by liaon9shop at 4:56 AM 0 comments Links to this post


(M001)
DLIZA
Harga :
RM82.00
Deskripsi :
+ material : Lycra Cotton/Lycra
+ Maxi Long Dress
+ FREE Size (S-XL)
+ Length : 53-54 inches

AVAILABLE
















(M002)
DLIZA
Harga :
RM82.00
Deskripsi :
+ material : Lycra Cotton/Lycra
+ Maxi Long Dress
+ FREE Size (S-XL)
+ Length : 53-54 inches



NO MORE AVAILABLE!!!
SOLD TO NOR AZURA


















(M003)
DLIZA
Harga :
RM82.00
Deskripsi :
+ material : Lycra Cotton/Lycra
+ Maxi Long Dress
+ FREE Size (S-XL)
+ Length : 53-54 inches

NO MORE AVAILABLE!!!
SOLD TO AZIRA




















(M004)
DLIZA
Harga :
RM82.00
Deskripsi :
+ material : Lycra Cotton/Lycra
+ Maxi Long Dress
+ FREE Size (S-XL)
+ Length : 53-54 inches


NO MORE AVAILABLE










(M005) DLIZA
Harga : RM82.00
Deskripsi :
+ material : Lycra Cotton/Lycra
+ Maxi Long Dress
+ FREE Size (S-XL)
+ Length : 53-54 inches

AVAILABLE
Related Posts with Thumbnails
 

liaon9shop Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare