Monday, July 5, 2010

Tupperware 1 July - 14 August 2010

Posted by liaon9shop at 9:31 AM 0 comments Links to this post





Raya da nak mai dah…Puase da ganti?ahaks!..nak raya ni kuih raya menjadi satu kemestian setiap kali raya kan kan kan..tak kirala tradisional ke moden ke..yang penting kuih raya..Bersempena keluaran Tupperware kali ini pun pasal raya jugak..Jom kita tengok model dan promosi dari Tupperware kali ni..



Model A365-Salam Ramadan set
Ini adalah set lunch yang istimewa untuk keluaran Ramadan kali ni..Beg yang santeeek color hijau fuh memang menaikkan lagi la semangat nak raye ni..

Model 68043 – Set One Touch Canister
Kali ini special punye canister sebab ada design kat luar dia..selalunye plain je kan..cepat-cepat dapatkan canister ni memang berbaloi-baloi..memang biskut kita takkkan masuk angin punyelah sebab canister ini memng kedap udara..nak tutup pun senang,Cuma tekan kat tengah jek..



Aidilfitri Cake Gift Set
Haa…bila hari raya selalu kita bertukar-tukar juadah sesame jiran..tu dulu-dulu la masa kat kampong..tapi sekarang ni lia jarang tengok adat tu di kekalkan..orang dulu-dulu pakai pinggan jek..sekarang ni susah ler nak pakai pinggan kalau nak pegi jauh-jauh tu kan..mane tau nak pegi umah sedare mare ke..umah bakal mak mentua ke..ahaks! haa Oleh itu! Tupperware kasi anda special gift set siap dengan cake sekali.Telah dijamin halal oleh Halal Malaysia..jadi tidak perlu ragu-ragu dan was-was lagi nak bagi mak mentua makan..

Model 66012-Zen Medium Round
Ini pun boleh kita
























Related Posts with Thumbnails
 

liaon9shop Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare