Wednesday, May 12, 2010

badminton Piala Thomas dan Piala Uber

Posted by liaon9shop at 6:26 AM 0 comments Links to this post
Rasa-rasanya sape yang menang? rasa-rasa malaysia boleh menang tak?

Alahai sorry tak sempat lia nak update perkembangan terkini blog lia ni..tengah asyik memberi sokongan kat malaysia main badminton ni.. penat lia and hubby jerit... alahai Malaysia..come on Malaysia Boleh! buat masa ni lia tengah tight dengan family and urusan kerja yang akan habis lagi 2 hari lagi yeay! tak sabar rasanya..pasni lia akan update busana-busana terkini dan juga nantikan kemuculan produk baru yang pastinya sesuwaiiii untuk kaum wanita bertudung.. :)

tungguuuuu........

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD

Posted by liaon9shop at 5:32 AM 0 comments Links to this post

























Huyoooo dapat award!!!!Thank you thank you..tak sangka blog ini jadi blog tercantik, siap dapat award lagi.. terima kasih la kepada
Choc4fun blog yang memberikan award ni kepada lia..sungguh terharu..sob sob sob...nanti lia kasi cantiks lagi..

Dah dapat award kena buat keje laks.. Whoever yang dapat award ni kena:

1. Buat 1 Entry Tentang Award ini (Copy badge "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda)

2. Ucap Terima Kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut

3. Senaraikan 15 blogger sebagai penerima Award


Kat bawah ni blog yang lia selalu tengok buat masa ni..

1. choc4fun - Boleh belajar, order chocolate yang best kat sini
2. Butik En2es - boleh beli baju kebaya cantik cantik!
3. E-Nina - tudung2 menarik!
4. Ummi store - kain kain cantik cantik!

Related Posts with Thumbnails
 

liaon9shop Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare